Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• намерил съм......една торба ядове...тебе те каня на среща в една друга тема след час
    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Днеска в Банкя за пореден път засичам Алфа 156 черна феислифт , незнам дали е конвертирана на феислифт и със черна решетка на която не се вижда емблемата. Беше със ксенон.
      Victor Ivanov A+ - 2009 Karting Champion of Bulgaria.
      Aprilia Sportcity 200 & Alfa 156 2.0 Twin Spark Distinctive

Comment

• вчера сутринта в 9 часа се разминах преди бабуните на кв.Христо Ботев с сребриста лачена 164 с номер С 9419 и се изгледахме с момчето,виждах го и миналата година по тоя маршрут,пред Патиланци в Младост 3 виждам една монтанска 156 черна с М 34 и започва номера,от вътре от Патиланци ги мернах.

Comment

• Днес към 9:45 покрай Бизнес Парка в Младост 4 карах с един колега с тъмно синя 156-ца 2.4 JTD. Имаше и клубен стикер на задното стъкло.

п.с. Аз се бях замаскирал с бял Ситроен Ксантия със Старозагорска регистрция.
          Alfa Romeo Alfetta GTV 1800
          Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

• Първоначално публикувано от M.Gruev Покажи съобщение
            Днес към 9:45 покрай Бизнес Парка в Младост 4 карах с един колега с тъмно синя 156-ца 2.4 JTD. Имаше и клубен стикер на задното стъкло.

п.с. Аз се бях замаскирал с бял Ситроен Ксантия със Старозагорска регистрция.
            Ти ли излетя така през 2 ра лента бре
            Внимавай с тоя номер, че понякога тия на първа лента крият пряката отстрани...
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Вчера към 19.15-19.30 се разминахме с Д_Славев в ма'алата Христо Ботев
              sigpic
              Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!

Comment

• Като стане така продължавам нагоре по пътя без да завивам в пряката.
                Alfa Romeo Alfetta GTV 1800
                Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

• Е аз да си кажа, че навика да се сече от 2 ра у нас е масов...
                  Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от brazen Покажи съобщение
                    Вчера към 19.15-19.30 се разминахме с Д_Славев в ма'алата Христо Ботев
                    Същият мисля, че беше забелязан около 20:00 на паркинга на Арена Запад и ако е така да го питаме колегата защо не посети серщата ни?
                    The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Вчера след 18:00 на Крум Попов в София - сребриста 145 фейслифт с преправяна задна броня, към 20:30 в The Mall - отново сребриста, но преди фейс-а на оранжевото ниво.
                      Тази сутрин - Абарт забелязан пред хотел Хемус
                      Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

• Пред блока си имам нов комшия с червена 147 със стикери на Лисан сервиз на номерата
                        Стрелбище 2Б
                        Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                        AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• В петък (22-ри) на един път, изход от Пловдив към магистралта, мернах доста интересна гледка в огледалото.
                          Черна 156-ца, с варненска регистрация, а зад волана беше човек в черно и с някакви църковни дрехи, после се загледах че и на огледалото му висяха разни кръстове, определено беше "поп", изненадах се доста, явно алфите са богоугодни коли.

Някой мяркал ли го е в Пловдив/Варна,дали не е някой от форума
                          sigpic
                          146 1.9 JTD, 99'

Comment

• Първоначално публикувано от alfa_erazor Покажи съобщение
                            В петък (22-ри) на един път, изход от Пловдив към магистралта, мернах доста интересна гледка в огледалото.
                            Черна 156-ца, с варненска регистрация, а зад волана беше човек в черно и с някакви църковни дрехи, после се загледах че и на огледалото му висяха разни кръстове, определено беше "поп", изненадах се доста, явно алфите са богоугодни коли.

Някой мяркал ли го е в Пловдив/Варна,дали не е някой от форума
                            Тоя същия съм го виждал и тук в София при семинарията и определено не е единствения поп който кара алфа, виждал съм и една 145ца и 146ци карани от негови "колеги"
                            Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

• Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщение
                              Тоя същия съм го виждал и тук в София при семинарията и определено не е единствения поп който кара алфа, виждал съм и една 145ца и 146ци карани от негови "колеги"
                              Аз мога да кажа абсолютно същото само дето варненската я видях на попа. Има една червена 145 седи около Св. Неделя, точно до църквата и нея поп я кара

Comment

• Днес около 12,30 на "Пенчо Славейков" червена, клубна 146-ца, свирнах, но не разбрах дали колегата ме чу.
                                Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
                                Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
                                Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
                                Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

Working...
                                X